Social media

Creëer opvalwaarde

Dagelijks besteden miljoenen Nederlanders tijd op social media. Voor bedrijven is dit een interessant middel om de doelgroep aan te spreken. Maar doe het wel op de juiste manier! Wij beheren voor veel bedrijven de social mediapagina’s. Facebook, LinkedIn, of Instagram? Samen kijken we wat het beste bij de stijl van het bedrijf past en waar de gewenste doelgroep het beste en sterkste bereikt wordt. Zo blijft elk bedrijf frequent zichtbaar, is er een extra contactmoment én hoeft het bedrijf zelf geen tijd meer te investeren in een pakkend bericht.

De juiste content met het sfeervolle beeld

Het wekelijks bijhouden van social mediapagina’s voor bedrijven. Dit doen we al jaren en we krijgen geregeld de vraag: ” hoe bedenken jullie toch elke keer weer zulke leuke en originele content? ” Het zien van nieuws, het anticiperen op actuele zaken en het inspelen op trends zijn hierin erg belangrijk. We zorgen altijd voor pakkende content en sfeervolle beelden in de huisstijl van de klant

Social media advertising

De afgelopen jaren hebben wij voor duizenden euro’s succesvolle Facebookcampagnes uitgezet om de gewenste doelgroep sterker en beter te bereiken. Het grote voordeel hiervan is dat alle resultaten direct zichtbaar zijn en er kan duidelijk getarget worden op de gewenste doelgroep. De investering bepaald iedereen uiteraard zelf. Profiteer ook van de kracht van social media en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. We helpen je graag verder.