Referenties

Met name het enthousiastme en netwerk binnen Veldhoven was voor ons een belangrijke reden om Si Marketing & Design deze opdracht te geven en te gunnen!

Jean-Paul van den Tillaar
Voorzitter winkeliersvereniging Citycentrum

Bekijk project

De persoonlijke aanpak, duidelijke afspraken en de korte lijntjes werken fijn! Een verademing dat het ook zo kan. Plat gezegd, niet lullen maar poetsen. Top!

Simone Joosten-Gijsen
Coördinator Sociaal Raadsliedenwerk

Bekijk project

Een huisstijl is veel meer dan het logo alleen, het is wie we zijn. Het ontwerpproces heeft daar aan bijgedragen. Een adviesrol en partnership dat nog steeds staat!

Robert Tops
Bestuurder / directeur Cordaad Welzijn

Bekijk project

Si Marketing & Design is goed op de hoogte van onze markt en de beleving van onze klant hierin. Ze zorgen voor originele marketingacties afgestemd op de lokale markt gebaseerd op wensen, behoeftes en mogelijkheden

Ron Eliëns
Eliens Carwash Area

Bekijk project

Si Marketing & Design ondersteunt BS Fotografie met concrete concepten en aanvulling op onze ideeën. Si is een ‘no nonsense’ bedrijf. Altijd duidelijk, transparant en heel prettig in de omgang.

Brigit Strijbos
BS Fotografie

Bekijk project

Si Marketing & Design verzorgt al een paar jaar de social mediakanalen en het beheer van de website voor ons. Het team denkt mee in mogelijkheden en door de korte lijnen reageren ze snel op actuele zaken. Een fijne samenwerking.

Bas van Breugel
eigenaar Gacom

Bekijk project

We kwamen bij Si terecht vanuit de positieve ervaringen van anderen. Het team ondersteunde ons bij het opzetten rondom de campagne van de nieuwe kernwaarden van Baetsen. Het concept was leuk en origineel. Bedankt voor de prettige samenwerking.

Sjeel Lathouwers
marketing en communicatie

Bekijk project

Si Marketing & Design verzorgt sinds 2015 de volledige PR voor ons partycentrum, restaurant en strandbad. Het onderscheid dat Si maakt ten opzichte van anderen ligt in persoonlijk contact, een flexibele instelling en goede reactiesnelheid. De werkwijze is pro-actief en transparant.

Annemieke Burgmans
Eigenaar

Bekijk project

Het team van Si heeft mijn logo, huisstijl en website gemaakt. Vakmanschap met veel oog voor de wensen van de klant, bedankt!

Danella van Hal
Eigenaresse Danella

Bekijk project