Referenties

Si is erg goed in het “thuis” laten voelen van de klant waarmee al snel een vertrouwd contact ontstaat. Het team is erg betrokken bij de bedrijven waarmee zij samenwerken en willen echt de achtergrond begrijpen van elk vraagstuk van de klant.

Nicole Haar
Management assistente Baetsen Milieubedrijven

Bekijk project

Si zorgt sinds 2018 voor de marketing en branding van Brabant Deur en Louwers Deurtechnieken. Wij ervaren Si als zeer betrokken en creatief. Al jaren onze vaste marketeers! Bel ze gerust en laat je inspireren bij een goed gesprek met heerlijke koffie.

Bart van den Hoogenhoff
Eigenaar Brabant Deur en Louwers Deurtechnieken

Bekijk project

Het team van Si houdt onze bedrijfspagina’s bij op social media met content en beelden. Ze schrijven pakkende teksten en geven advies bij andere marketingactiviteiten. Altijd super enthousiast, laagdrempelig en persoonlijk. Heerlijk down to earth bedrijf!

Femke Pels
Management assistente Huisman & van Muijen

Bekijk project

Een huisstijl is veel meer dan het logo alleen, het is wie we zijn. Het ontwerpproces heeft daar aan bijgedragen. Een adviesrol en partnership dat nog steeds staat!

Robert Tops
Bestuurder / directeur Cordaad Welzijn

Bekijk project

Het team van Si heeft mijn logo, huisstijl en website gemaakt. Vakmanschap met veel oog voor de wensen van de klant, bedankt!

Danella van Hal
Eigenaresse Danella

Bekijk project

Het enthousiasme, de ondernemingslust en het talent spat ervan af bij het team van Si Marketing & Design.

Rob Smetsers
Adviseur Sociaal Domein & Programmeur Activiteiten, Bibliotheek Veldhoven.

Bekijk project

Het team van Si denkt met ons mee in mogelijkheden, ideeën en acties. Ze houden onze social media kanalen actief bij, ontwikkelen advertenties en schrijven teksten. Door hun connecties met andere Veldhovense bedrijven ontstaan leuke samenwerkingen.

Geert Coppens
ABS Coppens autoherstel

Bekijk project

De persoonlijke aanpak, duidelijke afspraken en de korte lijntjes werken fijn! Een verademing dat het ook zo kan. Plat gezegd, niet lullen maar poetsen. Top!

Simone Joosten-Gijsen
Coördinator Sociaal Raadsliedenwerk

Bekijk project

Si Marketing & Design is goed op de hoogte van onze markt en de beleving van onze klant hierin. Ze zorgen voor originele marketingacties afgestemd op de lokale markt gebaseerd op wensen, behoeftes en mogelijkheden.

Ron Eliëns
Eliens Carwash Area

Bekijk project

Si Marketing & Design ondersteunt BS Fotografie met concrete concepten en aanvulling op onze ideeën. Si is een ‘no nonsense’ bedrijf. Altijd duidelijk, transparant en heel prettig in de omgang.

Brigit Strijbos
BS Fotografie

Bekijk project

Met name het enthousiastme en netwerk binnen Veldhoven en de directe omgeving was voor ons een belangrijke reden om Si Marketing & Design deze opdracht te geven en te gunnen!

Jean-Paul van den Tillaar
Voorzitter winkeliersvereniging Citycentrum

Bekijk project

Si Marketing & Design verzorgt sinds 2015 de volledige PR voor ons partycentrum, restaurant en strandbad. Het onderscheid dat Si maakt ten opzichte van anderen ligt in persoonlijk contact, een flexibele instelling en goede reactiesnelheid. De werkwijze is pro-actief en transparant.

Annemieke Burgmans
Eigenaar

Bekijk project