Meet our Team

15 november 2021

Bij Si Marketing & Design zijn we elke dag bezig met leuke en diverse werkzaamheden. Dat doen we met veel plezier en een enthousiast team. We stellen ons graag aan je voor en we starten met Irene.

Wie ben je en wat is je functie binnen Si?

Ik ben Irene van de Mortel-Vaessen, getrouwd met Jurgen en moeder van Julian en Jill‍‍. Geboren in Weert, opgegroeid in Nederweert en ik woon sinds 2003 in Veldhoven en dat bevalt me super! Samen met Simone ben ik de eigenaar van Si.

Marketing is een breed begrip, wat doet Si precies?

Wij zijn één bureau voor marketing, communicatie, grafisch ontwerp en design. Er zijn veel bedrijven die geen mensen hebben voor de marketing, maar daar wel behoefte aan hebben. Wij zijn voor die bedrijven de marketingafdeling die al deze taken oppakt vanaf een extern kantoor. Daarnaast ontwerpen we nieuwe huisstijlen, logo's, websites en houden we ons bezig met het ontwikkelen van volledige campagnes

Wat zijn je werkzaamheden binnen het bedrijf?

Omdat we voor veel klanten werken die in verschillende branches zitten is elke dag anders en dat vind ik heerlijk! Ik heb veel contact met de klant, schrijf alle content voor social media posts, websites, persberichten en interviews. Daarnaast ontwikkel ik marketingplannen en zorg samen met Christy dat de wekelijkse social media van onze klanten beheerd worden. Verder houd ik me bezig met het commerciële stuk van het bedrijf en heb vaak de eerste gesprekken met potentiële klanten. Ik ben dus vaak buiten de deur en daar zijn ze blij mee op kantoor, scheelt een hoop kabaal als ik er niet ben ;).

Met welke 3 eigenschappen beschrijven je collega’s je?

Enthousiast, attent en altijd kijken naar wat wel kan.

Wat is de kracht van Si?

Korte lijnen, de persoonlijke aanpak en afspraak is afspraak. Vooral aan dat laatste hechten we heel veel waarde.

Favoriete stopwoord?

Gezellig!