Introductie nieuwe blauwe zone Citycentrum Veldhoven

17 november 2020

Het zijn bijzondere tijden, de omgang met het coronavirus is voor veel winkelcentra een uitdaging. Toch kreeg onze klant, het Citycentrum samen met alle betrokkenen het juist in deze tijd voor elkaar om met alle partijen tot een succesvolle nieuwe doorbraak te komen: de introductie van de blauwe zone! Vanaf zaterdag 7 november kunnen bezoekers van het Citycentrum de eerste 2 uur gratis parkeren op alle parkeerterreinen én in de parkeergarage van het centrum.

Aantrekkelijkheid van het winkelcentrum

De ondernemers van het Citycentrum laten het hoofd niet hangen en daar zijn we trots op! De financiële malaise die de komst van het coronavirus mogelijk met zich meebrengt voor winkeliers in Veldhoven bleek geen breekpunt voor de ondernemers. Ondanks de lastige tijd door de coronacrisis dragen ze allemaal een steentje bij om het gratis parkeren voor bezoekers mogelijk te maken. De aantrekkelijkheid van het winkelcentrum wordt hiermee vergroot, het betaald parkeren wordt door veel bezoeker gezien als een drempel, deze wordt nu weggenomen. Alle betrokkenen hopen dat hun inspanning wordt gewaardeerd en dat er meer mensen hun inkopen lokaal en in de winkels zullen gaan doen.

Unieke samenwerking

Een langgekoesterde wens van het Citycentrum gaat hiermee in vervulling. Na jaren inzet van meerdere partijen kan deze nieuwe ontwikkeling aangeboden worden dankzij de unieke samenwerking tussen de winkeliers, de pandeigenaren, de supermarkten Jumbo en Albert Heijn in het Citycentrum en de gemeente Veldhoven. De helft van de totale jaarlijkse kosten, € 480.000, worden betaald door de ondernemers van het Citycentrum, de 2 supermarkten én de pandeigenaren. Zeker nu de term #KOOPLOKAAL een belangrijk uitgangspunt is voor alle lokale ondernemers hopen alle partijen dat de bezoekers juist in deze tijd het centrum blijven bezoeken.

Wij regelden de communicatie rondom de nieuwe blauwe zone. En dit betekende o.a.

  • Het regelen van 30.000 blauwe kaarten met City logo
  • Het ontwikkelen van alle beelden op de website, social media, posters en driehoeksborden
  • Het schrijven van alle content en persberichten
  • Het uitzetten van de insert in het Veldhovens weekblad
  • Het contact met de lokale en regionale media
  • De online banners
  • De vloggers in actie laten komen

Bedankt voor het vertrouwen en deze mooie opdracht!