Meet our team

11 augustus 2022

Bij Si Marketing & Design zijn we elke dag bezig met leuke en diverse werkzaamheden. Dat doen we met veel plezier en een enthousiast team. We stellen ons graag aan je voor, deze keer is Nina aan de beurt!

Wie ben je en wat is je functie binnen Si? Ik ben Nina Boes, 23 jaar en eigenaar van Boes Branding. Dit is sinds 2019 mijn grafisch ontwerp studio waaronder ik projecten uitvoer maar daarnaast werk ik ook op zzp basis, zoals voor Si. Ik bied ondersteuning op grafisch gebied als rechterhand van Simone. Denk daarbij aan de opmaak van folders voor bestaande klanten of het opzetten van een huisstijl voor nieuwe klanten.

Marketing is een breed begrip, wat doet Si precies? Si ondersteunt bedrijven om hun doelgroep te bereiken op een creatieve, pakkende en doeltreffende manier. De methodes om dat te doen worden op maat gemaakt, ieder bedrijf en zijn doelgroep is natuurlijk anders. In dit proces is klantencontact erg belangrijk en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat zijn je werkzaamheden binnen het bedrijf? Digital Publishing, Grafisch ontwerp, Branding, Social media templates, klagen over de muziek op de radio en…. mijn ongezouten mening leveren.

Met welke 3 eigenschappen beschrijven je collega's je? Uniek, creatief en altijd in voor een avontuur.

Wat is de kracht van Si? Betrokkenheid met de klanten. Dat uit zich in zelfstandigheid in de beelden, content en het meedenken in het proces. Je kunt bij Si alles uit handen geven en erop vertrouwen dat je creativiteit op maat krijgt.

Favoriete stopwoord? “Ik zat zo te denken hé....”