Meet our Team

02 december 2021

Meet our Team

Bij Si Marketing & Design zijn we elke dag bezig met leuke en diverse werkzaamheden. Dat doen we met veel plezier en een enthousiast team. We stellen ons graag aan je voor, deze keer is Simone aan de beurt.

Wie ben je en wat is je functie binnen Si?

Simone de Graef, partner van Roy Frederiks en moeder van Noah (3) en June (10 maanden). Geboren en getogen in Veldhoven, een ras Veldhovenaar. Samen met Irene van de Mortel ben ik eigenaar van Si, gezellig.

Marketing is een breed begrip, wat doet Si precies?

Dat klopt. Wij zorgen ervoor dat je als bedrijf of merk zichtbaar bent. Online en offline. Wij verzorgen de branding met passend logo, huisstijl of webdesign. Als de identiteit staat wil je in contact blijven met jouw doelgroep. Daar zorgen wij voor door o.a. social mediakanalen in te schakelen en te beheren, persberichten of blogberichten te schrijven en het bedenken van consumentenacties.

Wat zijn je werkzaamheden binnen het bedrijf?

Ik verzorg het creatieve stuk. Bedenk identiteiten passend bij een bedrijf of merk. Daaruit rollen vaak huisstijl dragende communicatiemiddelen zoals folders, flyers, magazines of het ontwerpen van een website.

Met welke 3 eigenschappen beschrijven je collega's je?

Nuchter, creatief en lekker direct.

Wat is de kracht van Si?

Ik heb één ding onthouden: behandel anderen zoals je zelf ook behandeld wil worden. Zo gaan wij ook om met onze klanten, onze mensen en degene met wie wij samenwerken. We zijn allemaal mens, fouten maken hoort erbij en over alles valt te praten.

Favoriete stopwoord?

Ik hoor van mijn collega’s dat ik vaak ZUCHT