Brand identity Food for Skin

17 november 2020

Twee jaar geleden startten de zussen Cathy en Angela met de ontwikkeling van Food for Skin omdat ze als natuurlijk huidspecialist en merkenbouwer een 100% natuurlijke huidverzorgingslijn misten, dat echt goed werkt en er ook nog eens goed uitziet. Geen consessies!

Food for Skin is een gloednieuw Nederlands huidverzorgingsmerk dat een paar jaar heeft gewerkt aan de ontwikkeling van vijf huidverzorgingsproducten gemaakt van groenten. We weten allemaal dat groenten eten goed voor je is: veel vitamines en mineralen in je lijf. Maar je huid, je grootste orgaan ‘eet’ ook mee met wat er op komt, van uitlaatgassen tot make-up en ook huidverzorging. Bescherm je huid, reinig je huid, voed je huid, met al het goede van groenten. Food for Skin heeft 100% natuurlijke en biologische producten gemaakt met tomaat, wortel, komkommer, pompoen en avocado. Wat je kunt eten, kun je nu ook smeren!

Wij ontwikkelden de brand identity van deze unieke producten in samenwerking met Nina van der Ende van Nina Ontwerpt.

Weer een fijne samenwerking met een resultaat waar we trots op zijn! Wij wensen Cathy en Angela veel succes met alles in de toekomst!

Fotocredits: @tumbleweedandfireflies